het vakantiehuis
De huurprijs van het vakantiehuis in Hongarije

De prijs van het vakantiehuisje 
is 280 euro per week 
(dit bedrag is inclusief schoonmaak). 
Een laken- en handdoeken pakket kost 7,50 euro per persoon.

Aankomst en vertrekdatum in overleg.

Voor beschikbaarheid kijkt u op de pagina beschikbaarheid.
Data in het rood zijn niet meer beschikbaar. Deze agenda is onlangs bijgewerkt, maar kan inmiddels veranderd zijn. Neem contact met een van ons op om te reserveren (zie contact gegevens).klik hier om de voorwaarden te openen

Algemene Voorwaarden

 
Algemeen

 

1.     Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen voor het huisje aan het Farkas Verem Dülö te Tahitótfalu, Hongarije.    
2.     De huurder dient te beseffen dat de vakantiewoning van een particuliere eigenaar is en dient zich in alle gevallen dienovereenkomstig op te stellen en te gedragen.
3.     Onder huurder wordt verstaan degene die de huurovereenkomst met eigenaar aangaat.  

 

Reservering en betaling

1.     De huurovereenkomst komt tot stand nadat boeking vastgelegd is.
2.     Een vastgelegde boeking is definitief en kan niet worden herroepen.
3.     Reserveringen lopen van zaterdag tot zaterdag, tenzij anders vermeld.
4.     Uiterlijk 7 dagen na ontvangst van de bevestiging dient door eigenaar van de huurder een aanbetaling van 35% van de volledige huurprijs te zijn ontvangen tenzij eigenaar en huurder een aangepaste regeling overeenkomen.
5.     De overige 65% van de te betalen huurprijs dient uiterlijk 8 weken voor het verblijf op de bankrekening van eigenaar te zijn voldaan, tenzij beide partijen een aangepaste regeling overeenkomen.
6.     Bij boeking op een termijn van (minder dan) 8 weken voor verblijf dient de gehele huurprijs te worden betaald.
7.     Bij niet tijdige betaling van de verschuldigde bedragen geraakt de huurder automatisch in verzuim.

Annulering

1.    
Bij annulering vóór de termijn van 8 weken vóór aanvang van het verblijf is de huurder een bedrag van 35% van de totale huursom verschuldigd.
2.     Bij annulering binnen de termijn van 8 weken voor aanvang van het verblijf is de huurder de volledige huursom verschuldigd.
3.     Bij voortijdige beëindiging van het verblijf blijft de volledige huursom verschuldigd.

 

Bijkomende kosten

 

1.     Bij de huur zijn tenzij anders vermeld inbegrepen de kosten van water en elektriciteit.
2.     Bij de huur niet inbegrepen zijn de kosten van de (verplichte) eindschoonmaak (€ 20,00).
3.     Bij de huur niet inbegrepen zijn de kosten voor lakens/ huishouddoeken. Er kan vooraf en tegen betaling een lakenpakket afgenomen worden tegen betaling van €25,00. Hierbij zitten lakens, hand- en baddoeken voor 4 personen, keuken- en vaatdoeken. Voor extra lakens kan eventueel, voor een klein bedrag, gezorgd worden.
4.     Eventuele was, kan tegen betaling van € 7,50 per wasbeurt meegegeven worden aan eigenaar of beheerder. Deze zal het dan zo snel mogelijk, schoon, retourneren.

 

 Aankomst en vertrek

 

1.     De aankomsttijd vangt aan op zaterdag, na 15:00 uur. De geldende vertrektijd is zaterdag vóór 11:00. Tenzij anders overeengekomen.
2.     Indien de huurder aankomt ná 19:00 uur dient contact te worden opgenomen met de contactpersoon. Aankomst na 21:00 is niet wenselijk.  

 

Borgsom

 

1.     In principe wordt niet gevraagd om een waarborgsom. Wel vragen we om een normale en juiste manier van omgang met onze spullen/ eigendommen.

 

Huisdieren

 

1.     In de woning is het toegestaan huisdieren mee te nemen. Ook hierbij vragen wij uw respect voor onze meubels/ eigendommen.

 

Overige

 

1.     Het is in de vakantiewoning toegestaan te roken, mits ook hier op een juiste manier mee omgegaan wordt. 
2.     De huurder wordt geacht het huisvuil, flessen, papier etc. zelf af te voeren op aangegeven locatie. Eventueel is hulp hierbij te verlenen. 

 

Aansprakelijkheid

 

1.     De huurder wordt erop gewezen dat de schade aan de vakantiewoning tijdens het verblijf ontstaan aan de huurder wordt toegerekend, tenzij het tegendeel wordt bewezen. Huurder is verplicht een WA-verzekering te hebben en deze op verzoek van eigenaar toe te sturen.

 

 

 

 

 

 

klik hier om de voorwaarden te sluiten


Prijs per week250,00
Lakenpakket per persoon (optioneel)7,50
Eindschoonmaak (verplicht)30,00
Prijs per nacht extra40,00